fbpx

42 eksklusive boliger - midt i byen

Bo i en af de nyopførte lejligheder midt i Risskov

Træd ind i de lyse, moderne og indbydende lejligheder i Parkhusene, der fordeler hhv. 2, 3 og 4 værelser fra 56 til hele 117 kvadratmeter. Boligerne er udført i forskellige planløsninger med noget for enhver smag og med boliger til både unge, familier og seniorer.

Moderne og stilrene lejligheder med flot grøn udsigt
Lejlighederne er opført i nordisk stil med hvidmalede vægge og flotte trægulve i 3 stavs lamelparket i mat eg. Det stilrene og funktionelle køkken-alrum fra Invita med hvide elementer indbyder til hygge i skønne rammer. Her er alt i hårde hvidevarer fra Gram, og det gør madlavningen til en leg.

På badeværelset er der skabt kontrast til det hvide med smukke mørke klinker, og der er samtidig gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler.

De store vinduespartier gennemlyser lejlighederne og gør sommeraftenerne længere. I stueetagens lejligheder er der en skøn lille forhave med terrasse, mens der i lejlighederne på første sal er en stor altan. Parker nemt bilen for der er gode parkeringsforhold. Der er også depotrum, og cykelparkering finder du i kælderetagen under bygningen.

Naturen inviteres ind

Fællesområderne omkring Parkhusene er åbne, og der er plads til både private stunder og det store fællesskab beboerne imellem. Her er skønne legepladser, hvor børnene kan boltre sig, og mellem træerne er der plads til en rolig stund med en bog eller en hyggelig picnic.

De smukke stisystemer og grønne oaser indbyder til lange gåture. Ikke langt fra lejlighederne ligger Aarhus Bugt, hvor du kan tage en dukkert eller sole dig på den hyggelige strand. 

Uanset hvilken af boligerne du ønsker, vil du få et sublimt hjem med gennemtænkte detaljer midt i Bindesbøll Byens fantastiske grønne omgivelser.