fbpx

Unikke linjer med reference til den historiske arkitektur i Bindesbøll Byen

Spændende arkitektur

I stærk synergi mellem det gamle og det nye, er Parkhusene opført midt i Bindesbøll Byens grønne rammer. 

Parkhusene har stærke referencer til Bindesbølls klassiske arkitektur med nye, moderne og spændende stilistiske linjer, der skaber indbydende og lyse hjem.

Rækkehusene er, opført i klynger med fire til otte boliger, hvilket skaber forskudte gårdrum og forhaver, der indbyder til både fællesskab og private stunder.

Detaljer, der drager øjet
Fra det smukke egetræsgulv til de energioptimerede ruder; i Parkhusene er intet overladt til tilfældighederne. 

Parkhusenes facader er opført i brune Egernsund tegl, der varierer i smukke naturnuancer og er udført som tandskifte murværk. Bygningens skiftende teglfacade i naturfarver udviser respekt for de grønne omgivelser og vilde natur. 

I Parkhusene lukkes naturen ind gennem de store vinduer, der går fra gulv til loft, som skaber et lyst og naturligt lys i lejlighederne. 

Her mødes den stringente og moderne arkitektur med vilde og grønne omgivelser, der tilsammen skaber en afslappet og hyggelig atmosfære i og omkring boligerne.  

Book en fremvisning

Mød naturen i Bindesbøll Byen

Det moderne stilsprog indfinder sig også gennem de store vinduespartier, der gennemlyser boligerne med naturlig sollys. 

Nyd også udelivet på de store og rummelige stålaltaner eller hyggelige terrasser indrammet af afskærmende buske. I Parkkvarteret, hvor Parkhusene er beliggende, er der åbnet op til naturen med skønne parkområder og private grønne oaser.

I Parkhusene får du et helt fantastisk hjem med alt, du har brug for.