fbpx

Nabolaget

lige om hjørnet

0
BUTIKKER
0
SPISESTEDER
0
VUGGESTUER
0
BØRNEHAVER
0
SKOLER
0
UDDANNELSER

I hjertet af Risskov, midt i naturen

I det nordlige Aarhus, i hjertet af Risskov, finder du Bindesbøll Byen beliggende midt i det grønne. Her kan du opleve Andrea Hus’ 37 boliger tæt på byen, naturen og vandet.

Renæssancebyen: Byliv, natur og historie
Bindesbøll Byen er delt i fire bydele: Allébyen, Parkkvarteret, Skovbyen og Renæssancebyen, og i sidstnævnte finder du Andrea Hus. Her kan du gå en tur langs de hyggelige stræder og nyde de smukke gavlmotiver, der pryder bydelen.

Der er skabt intime torve og gårdrum, der danner de perfekte rammer for et hyggeligt og aktivt nærmiljø med plads til fællesskab.

Natur eller by,
valget er dit

Nyd parkerne, Riis Skov eller en svømmetur i Aarhus Bugt – mulighederne er mange, når du bor i Andrea Hus. Midt i Bindesbøll Byen finder du bydelens egen grønne park, der opføres med rekreative kvaliteter, hvor du kan tage en gå-/løbetur eller bare sidde i fred og nyde de skønne samt rolige omgivelser.

Mangfoldigt naboskab
I Bindesbøll Byen bor der både unge, familie og seniorer, og det skaber et mangfoldigt naboskab. Dertil hører der også mange spændende og forskellige aktiviteter, kulturtilbud og indkøbsmuligheder. Lige om hjørnet finder du vuggestuer, børnehaver og skoler, og med blot 5 minutters gang når du til Veri Centret, hvor der er dagligvareindkøb og shoppingmuligheder.

Kort afstand til Aarhus centrum, motorvejen og offentlig transport
Hvis du gerne vil opleve mere af Aarhus’ pulserende byliv, tager det kun 15 minutter på cykel at nå midtbyens mange muligheder. Motorvejsnettet nås på 7 minutter, og der går busser tæt på Andrea Hus. Busserne kører flere gange i timen mod centrum, og herudover har letbanen planlagt et stop i Risskov.

IMG_0534
IMG_9210
IMG_9147
IMG_9165