fbpx

TIDSLØS ARKITEKTUR

Indbydende og historisk-inspireret arkitektur

Med udgangspunkt i en rig historie er Andrea Hus opført midt i Bindesbøll Byen. Her er boligerne tegnet ud fra en skarp vision om moderne boliger med stærke referencer til de historiske rammer omkring de eksisterende Bindesbøll bygninger.

Renæssancebyen ligger på kanten mellem byen og parken, og her er Andrea Hus opført med stor respekt for de eksisterende bygninger.

Stærke linjer der samler byen

Facaderne opføres i Petersen Tegl, der varierer i naturlige nuancer, mens den historiske frise er udført i grå Strøjer Tegl. Det bindes sammen med klassisk zink-inddækning, der sammen med antracitgrå vinduer og døre giver et stærkt stilistisk udtryk.

Inspireret af de smukke stræder har Arkitema Architects tegnet de smukke lejligheder med alt, hvad hjertet begærer. Ingen r detaljer er overladt til tilfældighederne, hverken indendørs eller udendørs. 

Det urbane udtryk på de intime torvepladser og i de grønne parker danner smukke rammer for boligerne og dit fremtidige hjem i Andrea Hus.

Få en fremvisning

Gå en tur langs de hyggelige stræder og nyd de smukke gavlmotiver. Du kan også nyde fællesskabet i de smukke torve- og gårdrum, der danner de perfekte rammer for et hyggeligt og aktivt nærmiljø.

Arkitema Architects